Belastningstests

 line.png

 

1 - Testtårn 2.250

Verdensnyhed! 2.250 ton
testtårn med 3D lasermåling.


Op til 2.250 ton

2 - Water Weigts

Test af løfteåg, kraner, løfteudstyr mv. med belastning på op til 900 ton

Op til 900 ton

3 - Testtårn 50

Vi udfører belastningstests på alle former for udstyr i vores lodrette testtårn


Op til 50 ton

4 - Testbænk

Træktests op til 1.200 ton samt brudtests op til 900 ton


Op til 1.200 ton


 

loadtest.png

1.

Øg sikkerheden i 2.250 ton testtårnet

I vores nyeste testtårn kan vi simulere en virklighedsnær operation. Med den nyeste teknologi og 3D lasermåling kan vi måle og dokumentere, hvordan et emne reagerer i forskellige belastningssituationer. Vi giver her mulighed for, at vores kunder kan øge sikkerheden og reducere testomkostninger væsentligt. Istedet for brug af kraner, giver testtårnet helt nye muligheder for sikre tests.

Op til 2.250 ton


2.

Water Weights

Test strukturer med en meget stor lastvægt. Water Weights er specialdesignede beholdere, som gør det muligt at teste alt fra kraner til flydæk, og fra broer til redningsbåde, og vi har hermed en løsning for alle belastningsudfordringer. Water Weights fyldes med vand, som er tilgængelig alle steder, og du behøver kun at transportere og opbevare det lette fleksible materiale. Vores Water Weights vejer typisk mindre end 2% af den samlede belastningsvægt, de resterende 98% udgøres af vand. Teknologien er simpel, sikker og justerbar, så den kan anvendes mange steder. Indendørs, udendørs, onshore, offshore, på din egen lokation eller på den anden side af kloden.

Op til 900 ton

 

3.

Testtårn

Vores lodrette testtårn har en kapacitet på 50 ton. Her udfører vi belastningstests på alle former for udstyr. Det tilstræbes altid at udføre tests af elementet under så virkelighedsnære forhold som muligt.

Op til 50 TON


4.

Testbænk

På vores horisontale testbænk kan vi udføre træktests på op til 1.200 ton samt brudtests op til 900 ton. Den specialdesignede testbænk giver mulighed for at udføre vinkeltests på elementer på op til 500 ton og op til 7 meter brede. Bænken er udstyret med præcise sensorer, der afslører enhver forlængelse. Der er mulighed for at få videodokumenteret testen.

Se et eksempel på en brudtest på en 54 mm wire: https://youtu.be/_Teb5mzuuI8

Op til 1,200 TON

 

 
state_of_the_art.png