CertMax+

CertMax+ er markedets mest komplette og sikre service-database som anvendes hos CERTEX internationalt til registrering af bl.a. eftersyns rapporter i forbindelse med det årlige lovpligtige eftersyn af løfteudstyr. Alt løfteudstyr forsynes med et individuelt unikt serienummer og eventuelt med en RFID chip, således at al service og reparation er direkte sporbart.

Al information samles i din CertMax+ database, så du altid har det fulde overblik over dit løfteudstyr. Du kan til enhver tid følge dit udstyr via linket på vores hjemmeside og du kan også vælge at modtage en advarsel på din e-mail når udstyret forfalder for næste eftersyn.

At registrere service eftersynet i CertMax+ databasen lønner sig i sparede reparationer samt i sparet tidforbrug hvor selve registreringsopgaven minimeres. Anvender du CertMax+, er du til enhver tid klar til den årlige audit, på den tid det tager dig at klikke på ”print”

Log på CertMax+


 

CertMax

Vi tilbyder et online arkiv system, hvorfra du nu selv kan se og udskrive dine certifikater fra en webside med eget login og password. Du kan som kunde hos os ligeledes se, hvornår dit hejse- og løfteudstyr skal have foretaget et lovpligtigt kontrol eftersyn og recertificering. Vi glæder os til at byde dig velkommen i CertMax - du skal blot kontakte vores salgsafdeling på telefon eller mail for at høre nærmere om dine muligheder for at blive en del af CertMax.

Log på CertMax