Det er vigtigt for os at tænke langsigtet og være med til at gøre en forskel

Bæredygtighed

Det er vigtigt for os at tænke langsigtet og være med til at gøre en forskel for fremtiden og de kommende generationer. Bæredygtighed er derfor både en vigtig - og ikke mindst naturlig del af den måde vi driver forretning på. Vores fokuspunkter på området omfatter både sociale og miljømæssige overvejelser og ansvar. Bæredygtighed er også en integreret del af måden vores ejer Axel Johnson opbygger og udvikler profitable virksomheder, hvilket du kan læse mere om på deres hjemmeside.


Vores fokus indenfor bæredygtighed er:

  • Sikre og sunde arbejdsbetingelser: Sikkerhed fremfor alt. Opmærksomhed på sundhed og sikkerhed for alle medarbejdere. Fokus på diversitet.
  • Transport: Varetransport er et af de vigtigste bæredygtighedsproblemer. Vi skal optimere og stille krav om bæredygtighed til leverandører. 
  • Etisk regelsæt for vores leverandører: Tæt samarbejde med leverandører til sikring af overholdelse af vores Code of Conduct. Download pdf: Code of Conduct
  • Materialer: Udfasning af chrom 6, øget kendskab til indholdsstoffer i materialer
  • Energi: Optimering af energiforbrug og fokus på vedvarende energi
  • Brug af interne ressourcer og forretningsrejser: Effektiv brug af alle ressourcer. Politik for bilbrug, Lync og øvrige alternativer til rejser.
     

 

HSEQ - et strategisk fokusområde

Vi går ikke på kompromis med sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet

LEEA

Vi er stolte af vores medlemskab af The Lifting Equipment Engineers Association (LEEA)

Se dine certifikater online

Med CertMax har du det fulde overblik over dine certifikater